Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ny medarbejder

For at vores beboere får et godt sted at bo samt den støtte de har behov mener vi her på Bellisbo, at det er vigtigt, at medarbejderne også har det godt. Derfor lægger vi stor vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi støtter hinanden.

Beboer og medarbejder på Bellisbo

Som medarbejder på Bellisbo får du en afvekslet arbejdsdag, hvor du udover rent praktiske opgaver også skal være med til at give vores beboere oplevelser samt et godt sted at bo.

Vi forventer at du som medarbejdere her hos os er imødekommende, har en positiv indstilling og respekterer både beboere og kollegaer som dem de er. For vi er alle forskellige og det er en god ting.

For at blive ansat her på Bellisbo er det vigtigt:

  • At du har kørekort, da du skal kunne transportere beboerne
  • At du er indstillet på af skifte mellem dags- og aftenvagter
  • At du derudover er villig til at arbejde hver anden weekend

Vikarer

Da den faste medarbejderstab her på Bellisbo af og til har brug for ferie, deltager i videreuddannelse. er syge eller andet, har vi tilknyttet en fast vikarstab.

Ligesom ved vores faste medarbejderstab forventes det, at du har kørekort et og du skal i endnu højere grad være indstillet på at vagterne kan falde i aften og weekendtimerne, samt i ferieperioder. 

 

Bellisbo

Bellisvej 5-9 - 8766 Nørre Snede
Tlf.: 99 60 56 80 - bellisbo@ikast-brande.dk